Leeg

Totaal: 0,00 €

Zielsreiniging

Tijdens onze levensreis hebben we heel veel emoties ervaren. Soms hebben we het gevoel dat er niets meer lukt.Veel problemen, zowel fysiek, mentaal, als emotioneel, uit vorige levens, hebben een invloed op ons huidige leven. Oude valkuilen blijven maar terugkomen, net of je geen stap vooruitzet.

Je wordt als een ui afgepeld. Iedere herhaling betekent dat je op een dieper niveau een grote schoonmaak houdt, tot er geen herhaling meer nodig is. Zodat je meer bewust wordt van wie je werkelijkop_onze_levensreis_de_oude_valkuilen_trauma's_bekijken_zuiveren_en_verwijderen bent. Jezelf leren accepteren.Toen was het misschien niet mogelijk om die emotionele problemen te plaatsen en te verwerken, zodat je er nu terug mee geconfronteerd wordt (vb angsten, relatieproblemen, trauma's, gebrek aan zelfvertrouwen, ... steeds weerkerende problemen, blokkades, ... slaapproblemen).

We bekijken waar het probleem of die emotie vandaan komt, ... dan kun je het plaatsen, zuiveren en verwijderen.

Het is een prachtige therapie om het verleden achter je te laten, terug vrij te zijn, en gewoon een nieuwe start te nemen. Je eigen weg te gaan. (Hierbij krijg je ook tips om aan jezelf te werken)

 

 

 

Tarief:

' Zielsreiniging '        60 euro / 1,5 uur   

We kunnen samen bespreken hoeveel sessies je wilt of nodig hebt. Soms zijn er nog onderliggende problemen waar de klant/ patiënt zelf geen rekening mee gehouden heeft. De bedoeling is voor je probleem een oplossing te zoeken dat je je terug super voelt. ( kan ook sia video messenger)                                                                                    

Huis zuiveren         100 euro                 

Het zuiveren van het huis doe ik op afstand..Is zeker omdat ik dan niet in contact kom met de eventueel negatieve energieën  en dat je zelf ook vrij bent op dat moment van zuiveren zodat ook de energieën. Maar ook omdat tijd en ruimte toch niet bestaat.. en zodat de afstand dan niet moet gerekend worden. Als het plan opgestuurd wordt, voor mensen die verder af wonen, kan het ook via video-messenger.