Leeg

Totaal: 0,00 €

Huizen zuiveren

'Energetisch zuiveren van huizen'

Mensen worden steeds bewuster en gaan meer aanvoelen wat zich in hun huis, maar ook rondom hen verandert. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Alle energieën zijn met elkaar verbonden. Daarom is het ook zo snel voelbaar. En zeker voor sensitieve mensen. Het gaat er niet zo zeer om of anderen je energie afpakken. Je geeft meer je energie af. Je staat dan meer open, en als je het neutraal bekijkt kan je vb verdriet voelen van anderen, maar raakt het je, dan zal je het als negatief voelen, of als een soort trigger. Maar heb je er geen deel meer aan dan wordt dat geneutraliseerd. En heb je er geen last meer van. En wordt de energie terug positief.

Het energetisch reinigen van huizen heeft niet alleen betrekking op de ruimtes alleen, maar ook op alle bewoners ( zowel mens als dier). Zo worden niet alleen entiteiten verwijderd, maar ook , negatieve emoties en negatieve energieën en negatieve gedachten. Ook overleden familieleden kunnen nog aandacht vragen en het de bewoners onbewust lastig maken. De zielen hebben het moeilijk om naar het Licht te gaan, vb vergeving vragen, verdriet, kwaadheid,.. . Deze zielen zijn dolende, en hebben hulp nodig om naar het Licht begeleid te worden. Door de situatie te bekijken waar ze nog vast zitten en zo hun emotionele blokkades te zuiveren, kunnen ze naar het Licht begeleid worden. Voor sommige mensen is het soms beangstigend om deze zielen rond hen te hebben, vooral omdat het niet zichtbaar is. Maar door beiden te helpen kunnen zowel de zielen als de mensen rust krijgen en hun eigen weg gaan.

met_salie_palo_santo_en_andere_wierook_kan_men_energetisch_huizen_en_voorwerpen_zuiverenNaast negatieve energieën blijven bij veel mensen ook negatieve emoties en negatieve gedachten hangen. Zo komt er veel onrust bij de mensen. Vb negativiteit of emoties, jaloezie, verdriet, boosheid van mensen rondom je, in de werkkring, of zomaar bij het winkelen... Deze energieën kunnen zo snel aan mensen kleven, en dan verandert hun humeur, hun gedachten worden negatiever, ze twijfelen meer aan zichzelf,... .
In mijn praktijk wordt dan zowel het huis als de personen gezuiverd van entiteiten en negatieve energieën. Ik geef dan ook een aantal tips mee die ze zelf kunnen gebruiken. Want je komt tenslotte alle dagen met mensen en situaties in contact en het voelt dan wel veiliger als je het zelf een deel in de hand hebt.

Sneeuwvlokobsidiaan is een steen die goed werkt om je te beschermen. Er zit een soort spiegelenergie in die de zielen of entiteiten met hun waarheid confronteerd.
En daar houden ze niet van. Je kan er geen zware entiteiten mee wegnemen. De stenen ( kristallen) één maal in de week zuiveren. Om je huis en jezelf in balans te houden is bergkristal, ametist en rozenkwarts ook heel geschikt.

Witte salie werkt zuiverend. De Indianen gebruikten dit om negatieve geesten uit hun tipi’s te verdrijven. Heel reinigend. Als er geen lagere energieën meer zijn, dan hebben ze niets meer om zich aan vast te klampen en dan verdwijnen ze. Het gebruik van Salie helpt om de trillingen van de ruimtes naar een hoger niveau te brengen en is ook ideaal om je eigen aura mee te reinigen.
Neem een schelp ( of een vuurvast potje), steek daarin een kooltje aan. Zorg ervoor dat het kooltje helemaal gloeiend heet wordt door er tegenaan te blazen, of gebruik een veer. Daarna kun je stukjes salieblad erop leggen die dan verbranden en daarbij salierook laten verspreiden.

Met een veer kun je de salierook in iedere hoek van de kamer krijgen. Goede intentie gebruiken, zoals bijvoorbeeld van een gebedje: In naam van Jezus Christus vraag ik U om ons huis te beschermen, dat alle energie terug positief mag worden en dat al het negatieve nu weg mag gaan. Zet daarna de ramen open om de salielucht en de negatieve energie naar buiten te laten gaan.
Dit is goed na het zuiveren van een huis, zodat de entiteiten of negatieve energieën zich niet meer vast kunnen zetten.

Verschijnselen die kunnen duiden op entiteiten of negativiteit in huis:na_energetisch_zuiveren_van_het_huis_en_het_verwijderen_van_entiteiten_krijgt_men_terug_positieve_energie
* Kinderen durven soms niet in het donker te slapen, zijn angstig, moe,..
* Wakker worden rond hetzelfde uur
* Tocht of koude voelen op bepaalde plaatsen.
* Last hebben van gespannenheid, vermoeidheid, .. het gevoel jezelf niet te zijn op sommige momenten.
* Moeilijk kunnen slapen, nachtmerries hebben,..
* Zonder reden verdrietig, angstig of emotioneel worden.
* Bepaalde plaatsen in huis die niet prettig aanvoelen.
* Onbewust voel je aanwezigheid, maar je kunt het niet plaatsen.
* Geen rust vinden in je huis, gespannen voelen.
* Angsten, depressiviteit,...
* Negatieve gevoelens komen onbeheerst naar boven.
* Soms relatieproblemen
* Negatieve gedachten.
* Gevoel dat men niet vooruit geraakt ( Geblokkeerd zitten)

Zuiveren van een huis : 100 euro  ( je kan het huis op afstand zuiveren, maar je kan vb een plan of schets meebrengen en zo wordt het huis gezuiverd, geneutraliseerd). Na de zuivering van het huis voelt de energie anders aan. En moeten de bewoners hun eigen harmonische energie inbrengen. 

Binnenkort pendelcursus 3 of 4 lessen. 60 euro per les.  Is om mensen te leren zichzelf en hun huis te zuiveren te houden. Zo kan je voor jezelf zorgen en moet je niet afhankelijk worden van iemand anders.