Leeg

Totaal: 0,00 €

De Kracht van Engelen

SKU:
DEKRACHTVANENGELEN
Prijs10,00 €

De Kracht van Engelen

 

Toen Doreen Virtue een paar jaar geleden het Griekse eiland Santorini bezocht, kwam ze in contact met een groep machtige engelen die zichzelf 'de engelen van Atlantis' noemde. Ze namen Doreen mee op een bijzonder spiritueel avontuur, waarin ze de oude geheimen van de genezingstempels van de verloren gegane beschavingen van Atlantis herontdekte. Doreen constateerde dat het genezingswerk dat ze tot dan toe samen met engelen had verricht en de duizenden getuigenissen van engelengenezing die ze in de loop der jaren had verzameld, naadloos aansloten bij de boodschappen van deze engelen van Atlantis.

In De kracht van engelen leert Doreen Virtue zowel genezers als leken hoe lichaam en geest met hulp van beschermengelen kunnen worden geheeld. Of je jezelf nu wilt genezen of iemand anders, dit boek zal zeker je geloof en inzicht in de engelenmethoden vergroten.

Nieuwste boek van het Amerikaanse engelenmedium, 'spiritueel psychologe' en veelschrijfster over het onderwerp, met onder andere engelenkaarten-sets.

Het bestaat uit drie delen.

In het eerste deel verhaalt ze over haar bezoek aan het Griekse vulkaaneiland Santorini, waarbij ze in contact komt met een groep engelen die zichzelf 'De engelen van Atlantis' noemt. Ze wordt door hen op een spiritueel avontuur meegenomen (Deel Een), waarbij de ze de geheime helingstechnieken van de verloren beschavingen van Atlantis leert (zoals Hermes en de steengeesten van Stonehenge).

Deze komen (toevallig?) overeen met haar eerder beschreven heling door engelenwerk en de duizenden getuigenissen ervan die ze door de jaren heen verzameld heeft (zoals enkele hiervan in Deel Twee).

Deel Drie is een naslaggedeelte waarin healingsmethoden van de engelen worden beschreven die in de eerste twee delen worden vermeld, zoals helen via het doorsnijden van het etherische koord met personen of voorwerpen waar je een ongezonde relatie mee onderhoudt (eventueel met behulp van het zwaard van aartsengel Michael).

Met bibliografie.J. Hodenius

Collectie: 
Aartsengelen
Beschermengel
Boek
Boek engelen
Boeken
Boeken Doreen Virtue
Doreen Virtue
Engel
Engelen
Engelenboeken
Esoterische boeken
Spirituele boeken
Spirituele boeken Doreen Virtue