Leeg

Totaal: 0,00 €
geschenken_van_de_aartsengelen_engelenkaarten_engelenkaart-engel_engelen_orakelkaarten_waarzegkaarten_kaart_spirituele_kaarten

De Geschenken van de Aartsengelen ( Kaartenset) ( Maaike Kersten)

SKU:
DEGESCHENKENVANDEAARTSENGELENMAAIKEKERSTEN
Prijs17,50 €

Aartsengelen zijn trouwe dienaren van God en boodschappers van de liefde. Ze zijn een vraagbaak, maar ook een uitgestoken hand die je kunt pakken, zodat je wordt ondersteund op het vaak hobbelige levenspad. Ze helpen om blokkades te laten verdwijnen, zoals hinderlijke situaties die je meemaakt, maar ook lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Ze zullen je ogen openen, zodat je steeds duidelijker gaat merken dat je wordt omringd door met postieve energieën die graag hun goede werk willen doen om jouw leven aangenamer te maken. 

De sprookjesachtige taferelen op deze 44 Aartsengelenkaarten zijn, Hemelse doorkijkjes, met op elke kaart afbeeldingen en symbolen die van toepassing zijn op de betreffende Aartsengel. Je kunt de kaarten gebruiken om rechtstreeks in contact te komen met de Aartsengelen. Hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben, je zult stap voor stap aan de hand worden geleid om ze te mogen ontmoeten en leren kennen. Je kunt hun kracht en inspiratie gebruiken voor jezelf en anderen. 

Collectie: 
Aartsengelen
Beschermengel
Engel
Engelen
engelenkaart
Engelenkaarten
Kaarten
Kaarten lezen
Kaartleggen
Orakelkaarten
Spirituele kaarten
Waarzegkaarten