Leeg

Totaal: 0,00 €
de_geschenken_van_de_aartsengelen_boek_boeken_engelenboek_engelenboeken_engelenkaarten_aartsengelenkaarten_orakelkaarten_waarzegkaarten_kaart_engel_engelen

De Geschenken van de Aartsengelen ( boek) ( Maaike Kerstens)

SKU:
DEGESCHENKENVANDEAARTENGELENBOEKMAAIKEKERSTENS
Prijs15,00 €

Leer samenwerken met de Aartsengelen voor liefde, wijsheid, kracht, richting en heling!
 

In dit bijzondere boek worden de boodschappen (of geschenken) van de Aartsengelen en de betekenissen van de kaarten van De Geschenken van de Aartsengelen helder omschreven en voorzien van handige technieken, zoals hoe je een Aartsengel kunt aanroepen en jezelf of anderen kunt omhullen met licht om weer heel te worden.

Je zult een nieuwe Wereld leren ontdekken vol wonderen en andere gelukzaligheid. We denken vaak in termen van ver weg als het om de Hemel gaat maar eigenlijk is het geluk heel dichtbij. Je hoeft je daarvoor alleen maar open te stellen door liefdevolle intenties te hebben bij alles wat je onderneemt voor anderen en jezelf.

Aartsengelen helpen je op momenten wanneer je het emotioneel zwaar hebt, ze geven je tips en tonen je de weg naar het geluk in de vorm van tastbare aanwijzingen. Om deze manier van werken met de liefde goed te begrijpen, zijn deze kaarten gemaakt als sleutels die deuren openen, zodat je liefdevolle dromen kunnen uitkomen.

In De Geschenken van de Aartsengelen wordt ook ingegaan op wat Aartsengelen zijn, hoe je met ze kunt samenwerken en waarvoor je ze kunt aanroepen. De kaarten zijn ontworpen op basis van mijn jarenlange ervaring met Engelen. Ik heb hun aanwijzingen zelf toegepast op uitdagingen in het leven, zodat ik ervan overtuigd ben geraakt dat ze door iedereen gebruikt kunnen worden om zodoende te leren begrijpen dat we allemaal liefdevolle helpers om ons heen hebben die, als wij ze toestemming daarvoor geven, ons bestaan weer de juiste richting en balans geven. Je zult diep geraakt worden door de wijze waarop ze jou precies datgene laten zien en laten ervaren wat jij nodig hebt en intens verlangt, zoals gelukzalige momenten die ons pad verlichten onderweg naar huis.

ISBN    9789075145274
 

Collectie: 
Aartsengelen
Bewustwording
Boek
Boek engelen
Boeken
Channeling
Engel
Engelen
Engelenboeken
engelenkaart
Engelenkaarten
Esoterische boeken
Kaarten
Kaarten lezen
Kaartleggen
Lenormand
Lenormandkaarten
Orakelkaarten
Spirituele boeken
Spirituele kaarten
Waarzegkaarten