Leeg

Totaal: 0,00 €
beschermengel_michaël

Beschermengel "Michaël"

SKU:
BESCHERMENGELQUOTMICHALQUOT
Prijs4,50 €

Beschermengel Michaël uniek lichteffect
 

Beschermengel Michaël devotiekaars met uniek lichteffect 

  • 14½ cm hoog, 6 cm diameter

Beschermengel Michaël, symbool voor de Spirituele Krijger, geeft een prachtig lichteffect. Aartsengel Michael en het zwaard van onderscheid: Michaël vertegenwoordigt deze strijder die wij allen in ons hebben, die met onvoorwaardelijke liefde in zijn hart staat voor alles wat in zijn ogen rechtvaardig is. 
De spirituele krijger zet zich in al zijn relaties in voor geweldloosheid. Het conflict dat hij tegenkomt is de strijd binnenin ons. Dit is het gevecht om zijn ware roeping te ontdekken in de eindeloze stroom van afleidingen in het leven. Het vereist veel moed en geduld om dat innerlijke slagveld te betreden en alle demonen te verslaan die tussen ons ware zelf en ons ego in staan.

De spirituele krijger is de meest vreedzame persoon in de gemeenschap.

Omdat hij zich toegewijd heeft om de waarheid te dienen, koste wat kost, is hij niet in staat om enig gedrag te vertonen dat misverstanden of conflict oproept. De spirituele krijger maakt gebruik van het zwaard van onderscheid. 
Met zijn wapen steeds aan zijn zijde is hij bereid om door de illusie heen te breken en vrij te maken wat echt is. Wanneer wij de geest van Michaël aanroepen doen wij beroep op de moed en kracht om de waarheid onder ogen te zien en er ook naar leven, om de waarheid te kunnen horen en daardoor te mogen veranderen. 

  • Brandduur per kaars: 62 uur. 
  • 100% Paraffine. 
  • Met windvanger  
  • Geschikt voor binnen en buiten.
Collectie: 
Aartsengelen
Angst
Angsten
Beschermengel
Bescherming
Engel
Engelen
Kaarsen
Noveenkaars
Noveenkaarsen