Leeg

Totaal: 0,00 €
de_9_affirmaties

De 9 Affirmaties .. bevrijd de prachtige, krachtige JIJ ( Edith Hagenaar)

SKU:
DE9AFFIRMATIESBEVRIJDDEPRACHTIGEKRACHTIGEJIJEDITHHAGENAAR
Prijs24,99 €

Edith Hagenaar...

Schitteren:
De 9 affirmaties heb ik zelf gebruikt om alle belangrijke aspecten van mijn leven te transformeren. Dan heb ik het over dingen als eigenwaarde en zelfvertrouwen, lichaam en gezondheid, het loslaten van angst, relaties en liefde, maar ook kunnen ontvangen en voor jezelf mogen kiezen, enzovoort.

Ik bevrijdde mezelf van zoveel overtuigingen die mij beperkten om het leven te leiden dat ik in mijn hart wilde leiden. Het uitkomen van deze cd is een duidelijk voorbeeld dat de affirmaties gewerkt hebben!

Ik zou het geweldig vinden om jou te mogen begeleiden in het bevrijden van de ware jij, de prachtige, krachtige persoon die in jou zit. Zodat jij kunt schitteren, zodat jij net als ik vol geluk en toewijding in het leven staat, zodat jij zonder angsten en beperkingen je hart kunt volgen en kunt creëren en liefhebben. Zodat jij op jouw beurt weer anderen raakt en heelt en inspirereert. Daarom heb ik deze set van 2 cd's gemaakt.

Op de eerste cd
De eerste cd kun je draaien in de auto, voor het slapengaan, tijdens het strijken, gewoon op de bank, wanneer dan ook. Elk van de 9 affirmaties heeft een eigen sessie, bestaande uit 4 elementen.

Luister naar de gesproken tekst en laat je bevrijden door de verrassende inzichten
Laat de affirmatie helemaal tot je doordringen (zodat ie zelfs al je in de rij voor de kassa staat zomaar in je hoofd plopt!)
Herprogrammeer jezelf met positieve overtuigingen - eenvoudig om te doen!
Laat je raken door... (dat is een verrassing)
De PaddenstoelenMethode
In het afgelopen jaar heb ik een methode ontwikkeld die affirmaties snel en volledig in je bewustzijn integreert. Op de tweede cd begeleid ik je in deze methode, voor elk van de 9 affirmaties. Bij deze cd is het raadzaam om op een rustige plek te zitten of liggen, waar je niet gestoord kunt worden.

Zo heb je met deze 2 cd's dus een privé workshop, die je waar dan ook en wanneer dan ook zelf kunt volgen!

Collectie: 
Angst
Angsten
Bescherming
Bewustwording
Cd's
Energieën
Hoger Zelf
Innerlijk kind
Spirituele boeken