Leeg

Totaal: 0,00 €
psychisch_of_paranormaal_roelof_tichelaar

Psychisch of paranormaal? Bovennatuurlijke ervaringen in het licht van psychiatrie, religie en spiritualiteit ( Roelof Tichelaar)

SKU:
PSYCHISCHOFPARANORMAALBOVENNATUURLIJKEERVARINGENINHETLICHTVANPSYCHIATRIERELIGIEENSPIRITUALITEITROELOFTICHELAAR
Prijs22,50 €

Verschijnselen die door de moderne psychiatrie als ‘psychische stoornis’ worden aangeduid, kunnen ook een bovennatuurlijke oorzaak hebben. Sommigen zien, horen of ervaren wat voor anderen verborgen blijft. Hoe verhouden paranormale ervaringen – zoals helderziendheid, helderhorendheid en mediumschap – zich tot de moderne psychiatrie en religie?
 
Kennis van de spirituele wetten – die ook binnen het traditionele christendom grotendeels verloren is gegaan – kan ons meer inzicht schenken. Door deze spiritueel-christelijke inzichten te verbinden met die van de psychologie, de weerbaarheid en mindfulness, wordt de verbinding gelegd tussen religie, psychologie en spiritualiteit.
 
Roelof Tichelaar heeft jarenlang ervaring met mensen die te maken hebben met (zowel positieve als negatieve) bovennatuurlijke bewustzijnservaringen en -beïnvloeding.  Hij heeft een praktijk voor psychische, pastorale en spirituele hulpverlening, is docent weerbaarheid, auteur en geeft lezingen.
 
‘Een verhelderend boek met baanbrekende inzichten die van belang zijn voor de theologie, psychiatrie, psychotherapeuten en andere hulpverleners, maar die bovendien van cruciale betekenis zijn voor hen, die hulp zoeken of inzicht willen in paranormale verschijnselen.’
 
Dr. Elinor Th. M. Kocken
 
Boekgegevens:
ISBN: 978-90-822639-0-9
Aantal pagina’s: 384
Uitvoering: paperback

Collectie: 
Angst
Angsten
Bescherming
Bewustwording
Blokkades oplossen
Boek
Boeken
Channeling
Esoterische boeken
Healing
Medium
Spirituele boeken