Leeg

Totaal: 0,00 €
bachbloesems_wild_oat_wilde_dravik_bachbloesemremedies_bachbloesem

36 Wild Oat- Ruwe Dravik 20ml

SKU:
36WILDOAT-RUWEDRAVIK20ML
Prijs11,95 €

Wild Oat- Ruwe Dravik  20ml
 

Wild Oat- Ruwe Dravik

Als je de woorden uit ' The Twelve Healers' leest worden de dingen zo klaar als een klontje. Zo ook bij de Ruwe Dravik ( Wold Oat). Deze Bachbloesem helpt de onzekere en zoekende mens, - die zijn bestemming in het leven maar  niet kan vinden en vandaaruit in allerlei problemen terecht kan komen en ook lichamelijke ziektes kan ontwikkelen- duidelijkheid te krijgen over wat in diens leven nu eigenlijk van WEZENLIJK belang is. Door een beter kontakt met je ziel krijg je duidelijk, waartoe je in dit  leven geROEPen bent en de kracht om het ook werkelijk te DOEN en je idealen echt waar te kunnen maken. Krijg je dit niet duidelijk, dan kun je je behoorlijk ontevreden over jezelf gaan voelen. Je krijgt hierdoor ook heel sterk het gevoel dat je niet verder komt in je leven en dat je ontwikkeling stil staat. 

Omdat je zo onzeker en zoekend bent, probeer je steeds weer iets nieuws. En telkens als je eraan begint, of dat nu een hobby is, je werk je relatie of iets anders, meen je echt dat je het eindelijk gevonden hebt en dat dit het nu tenslotte echt wel zal zijn. Na een poosje voel je dan weer, dat het geen je je nu weer verbonden hebt, toch niet de bevrediging geeft, die je al zo lang zoekt en hierin hoopte te vinden. En weer ben je teleurgesteld en ontevreden over jezelf, waardoor je onzekerheid alleen maar toeneemt.
De Ruwe Dravik- mens beschikt heel vaak over vele mogelijkheden en talenten, maar heeft geen duidelijk beeld, waarom het nu eigenlijk gaat. En zo probeer je dan het één , dan weer het ander, telkens in de hoop dat ' het nu raak is'. Zo kun je bij wijze van spreken en mens van 12 ambachten en 13 ongelukken worden. Tot het moment dat je eindelijk je juiste invulling van je leven hebt gevonden en dan worden al je talenten en mogelijkheden in één klap dienstbaar aan de ontwikkeling van die roeping.
Edward Bach spreekt in zijn bekrachtiging over de Ruwe Dravik ( Wild oat) heel nadrukkelijk over het feit dat je het dan wel moet gaan doen:
" Laat ons dat éne in het leven vinden, dat ons het meest aantrekt en......DOE HET DAN!"

En op dit punt heb ik al enkele malen mensen af zien haken, omdat het nemen van de consequenties die de keus voor je roeping met zich meebrengt best wel eens heel ingrijpend kan zijn, zoals bijvoorbeeld het opzeggen van je baan en iets totaal anders gaan beginnen, of het oppakken of beëindigen van een flinke studie, of het ervoor kiezen om nieuwe dingen die je zo graag wilt gaan doen nog wat uit te stellen, omdat je door het gebruik van de Ruwe Dravik ( Wild Oat) heel diep bent gaan voelen dat je gezin je nog een poosje nodig heeft. Het gaan " DOEN" van wat de Ruwe Dravik ( Wild oat)  je duidelijk gemaakt heeft, is heel belangrijk, anders verval je opnieuw in onzekerheid en ontevredenheid. met het ' DOEN' trek je ook de energieën aan die je nodig hebt om tot werkelijkheid te brengen wat je vanit je VERBINDING MET JE WERKELIJKE ROEPING EN LEVENSDOEL te doen hebt. Kies je ervoor om het te ' DOEN', dan zal de kracht van de Ruwe Dravik ( Wild Oat) je blijven helpen om met je vele mogelijkheden en vaardigheden STANDVASTIG EN DOELGERICHT aan dat levensdoel vormt te geven.

Als eeuwige zoeker vind je dan eindelijk rust en bevrediging in die dingen die je doet. Je kan het leven hanteren en er iets mee doen, zodat het niet aan je voorbij glijdt. Je ziet de rode draad in het leven die alles met elkaar verbindt en zinvol maakt. Je kent je vermogens, weet wat je wilt en laat je door niets weerhouden. Je kunt dan met recht tegen jezelf zeggen, dat je eindelijk duidelijk bent in je levensrichting en helder alle mogelijkheden ziet, die je nodig hebt. Zo ga je dan eindelijk je talenten in dienst stellen van het Grote Goddelijke Geheel.
Het is heel goed mogelijk, dat een andere levensfase een andere roeping met zich meebrengt. Daardoor is het goed mogelijk dat je de Ruwe Dravik ( Wild Oat) wel eens meer dan enkele minuten geleden al beantwoord hebt. Ze zijn ' ongecontroleerd' , snel afgeleid, leren niet gemakkelijk wat wij hopen dat ze zouden leren. Ieder vogeltje en wolkje aan de lucht is voor hen en neemt mee naar ' andere werelden'. Het zijn kinderen met ' droom-ogen'. Ze scheppen vaak hun eigen wereldje door het lezen van boeken, waarin ze zich helemaal kunnen verliezen. Ze horen niets meer. Ze krijgen vaak op hun kop, dat ze hun best niet doen. Eigenlijk heel onterecht, want ze kunnen er weinig aan doen. Het is juist de kunst aan deze kinderen te laten zien, dat de werkelijkheid waarin ze leven ook een goede werkelijkheid is. De Bosrank helpt hen te aarden in de realiteit van het leven hier op aarde. 

Zo een kind, zo de volwassene. Allen zijn de vormen dan misschien verschillend. Je bent dan misschien meer het type van de verstrooide professor of je verliest je in science fiction of wandelt ook helemaal in je eigen wereldje door het leven en bent haast niet te bereiken en aanspreekbaar. De Bosrank aard je en geeft je wortels, maakt  je 'wakker' en allert en helpt je ' hier' op dit moment in het 'nu' je leven te leven.
Zie ook bij de Kamperfoelie.

( Bloemlezing van de Bachbloesems door Koos van Ravesteijn)

Overige ingrediënten:
Brandy. Alcoholgehalte: 27 vol. %.

 

Collectie: 
Angst
Angsten
bachbloesem remedies
Bachbloesems
Burn-out
Tinctuur
Vermoeidheid